Λίβερπουλ: Έπεσε το τελευταίο κάστρο, χαιρέτισε και το μυθικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

Η βαθιά αγωνιστική κρίση που διακατέχει τη Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν φέρνει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά από το άλλο. Έως κι αυτό που κρατούσε σθεναρά ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πέρασε στην ιστορία. Καταρρίφθηκε.

Manchester City's Bernardo Silva, center, discusses with Liverpool's Virgil van Dijk, left, and Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Φαν Ντάικ με τον σκόρερ Μοχάμεντ Σαλάχ AP PHOTO/JON SUPER

Τελος! Το ασύλληπτο ρεκόρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ με τα 70 ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα τελείωσε. Ο Ολλανδός στόπερ από το 2018 που υπέγραψε στην Λίβερπουλ όσα ματς έπαιξε στο Άνφιλντ δεν τα έχασε ποτέ. Πάντα για την Premier League. Δεν γνώριζε τί σημαίνει ήττα ο Φαν Ντάικ μέχρι το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου.

Η Λιντς έπαιξε στην έδρα των κοκκίνων, τους νίκησε 2-1 και με τον Φαν Ντάικ να συμμετέχει κανονικά στην αναμέτρηση το ρεκόρ έσπασε. Η ιστορική αυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε στα 70 ματς και μένει να δούμε εάν ο έμπειρος στόπερ θα προλάβει στο μέλλον να χτίσει κάτι ανάλογο. Από φέτος, πάντως, δύσκολα αφού η Λίβερπουλ μέχρι τώρα δεν είναι στα καλά της.

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος ο Ικάρντι, ο L-Gante προχώρησε σε αποκαλύψεις για την Γουάντα Νάρα μίλησε και για τον Μάουρο

Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK