Πικέ, χωρίς παπούτσια και επικαλαμιδες στον πάγκο. Τον έντυνε ο Μπούσκετς για να μπει αλλαγή

Ο Ζεράρ Πικέ δεν ήταν καθόλου έτοιμος να περάσει αλλαγή στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα. Όταν χρειάστηκε να μπει στο ματς ο κεντρικός αμυντικός, τότε ο Σέρτζιο Μπούσκετς τον βοήθησε για να ντυθεί.

Barcelona's Gerard Pique reacts during a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 1, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Ζεράρ Πικέ AP PHOTO/JOAN MONFORT

Δέκτης αρνητικών σχολίων έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ο Ζεράρ Πικέ, καθώς όταν του δόθηκε το σήμα να περάσει στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Κουντέ στο Βαλένθια - Μπαρτσελόνα ο έμπειρος στόπερ έμοιαζε περισσότερο με θεατή παρά με ποδοσφαιριστή στους αναπληρωματικούς που είναι έτοιμος να μπει στον αγώνα ανά πάσα στιγμή.

Σύμφωνα με την mundodeportivo ο Πικέ καθόταν στον πάγκο με παντόφλες, τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια δεν ήταν έτοιμα, οι κάλτσες επίσης άλλου για αλλού ενώ δεν υπήρχαν ούτε επικαλαμίδες. Στο ισπανικό Μέσο γράφουν ότι ο Κουντέ φαινόταν από ώρα τραυματίας, αλλά ο Πικέ δεν ετοιμάστηκε.

Μάλιστα, η κάμερα έπιασε και τον Σέρτζιο Μπούσκετς να προσπαθεί να βοηθήσει τον συμπαίκτη του να ντυθεί στον πάγκο. Επίσης, η αλλαγή καθυστέρησε να γίνει.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με κολοσσιαίο πρόστιμο λόγω Ρονάλντο

Λίβερπουλ: Έπεσε το τελευταίο κάστρο, χαιρέτισε και το μυθικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK