Γιουβέντους - Ατλέτικο: Σχεδιάζουν την τράμπα της χρονιάς

Πιθανή ανταλλαγή των Ντούσαν Βλάχοβιτς και Ζοάο Φέλιξ φέρεται να σχεδιάζουν οι Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα.

FILE - Atletico Madrid's head coach Diego Simeone, right, talks to Joao Felix during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Sociedad at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, on Oct. 24, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
O Φέλιξ με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Την ανταλλαγή της χρονιάς σχεδιάζουν να κάνουν οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα του CalcioMercatoweb.

Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι φέρονται να συζητούν να ανταλλάξουν τους Ζοάο Φέλιξ και Ντούσαν Βλάχοβιτς την επόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς και οι δύο δεν διανύουν τις καλύτερες τους μέρες στις ομάδες τους.

Ο μεν Φέλιξ βρίσκεται εδώ και καιρό στη μαύρη λίστα του Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θέλει να βρει άμεσα τον αντικαταστάτη του, ο δε Βλάχοβιτς δε φέρεται να είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Τορίνου τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στην ευρώπη, αναφέρει το δημοσίευμα.

Πάντως., ειδικά για τον Φέλιξ, μόνο λίγοι δεν είναι οι ενδιαφερόμενοι με τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Έρευνα: Το ποδόσφαιρο μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες μετά τα 65

Αγγλία: Μυρωδιά σκανδάλου, παίκτης έφυγε από την ομάδα λόγω χοντρού επεισοδίου

Μπαρτσελόνα: Ο παίκτης που τον είχε για πέταμα και τώρα τρέχει για νέο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK