Γιουβέντους: Διώχνει Βλάχοβιτς και παίρνει τοπ σκόρερ της Serie A

Πωλητήριο 90.000.000 ευρώ έχει βάλει στον Βλάχοβιτς η Γιουβέντους, η οποία σκοπεύει να κινηθεί για τον Αντέμολα Λούκμαν της Αταλάντα.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the end of a Champions League group H soccer match between Juventus and Benfica at the Allianz stadium,Turin, Italy, on Wednesday, Sept. 14, 2022. Benfica won 2-1.(AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με την φανέλα της Ίντερ AP

Τόσο σε αγωνιστική όσο και σε εξωαγωνιστική κρίση βρίσκεται η ομάδα της Γιουβέντους και ψάχνει να βρει λύσεις από τώρα ούτως ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κύριο μέλημα της διοίκησης της ομάδας είναι να πουλήσει τα πιο ακριβά της περιουσιακά στοιχεία. Πλην του Κιέζα για τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί, η Γιούβε έχει βάλει πωλητήριο και στον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το CalcioMercato, η Γιουβέντους επιθυμεί να πουλήσει τον Σέρβο επιθετικό αντί 90.000.000 ευρώ και να τον αντικαταστήσει με μεταγραφή από την Ιταλία.

Ο λόγος για τον 25χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Αντέμολα Λούκμαν ο οποίος διανύει εξαιρετική χρονιά με την φανέλα της Αταλάντα έχοντας σημειώσει 14 τέρματα σε 20 αναμετρήσεις.

Πάντως, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει κάποια επίσημη πρόταση στα γραφεία της Γιουβέντους για τον Βλάχοβιτς, πολλές είναι οι αγγλικές ομάδες που αναμένεται να κινητοποιηθούν για την απόκτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Κλοπ: " Ξενέρωσε" με μία ατάκα του τους οπαδούς της Λίβερπουλ

Έντσο Φερνάντες: Ενεργοποιείται η βόμβα 120 εκάτ.

Νιούκαστλ: Υποδέχτηκε τον Γκόρντον με βίντεο από viral τσακωμό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK