Γιουβέντους: Έτοιμη να καταβάλει 80 εκατ. για το αστέρι της Μπαρτσελόνα

Πρόθυμη να καταβάλει το ποσό ύψους 80.000.000 ευρώ που ζητά η Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Ανσού Φάτι, είναι η Γιουβέντους σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Barcelona's Ansu Fati reacts after a missed opportunity during a Spanish La Liga soccer match between Valencia and Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Oct. 29, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Ο Ανσού Φάτι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα AP

Πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ έβαλε στον Ανσού Φάτι η ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Σύμφωνα με την Calciomercatoweb, βρέθηκε ο πρώτος μνηστήρας που προτίθεται να καταβάλει τα χρήματα που ζητουν οι ιθύνοντες της ομάδας για τον ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τη Γιουβέντους η οποία διανύει μία χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα και αναμένεται να ενισχυθεί αρκετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον 20χρονο εξτρέμ να είναι μία από τις βασικές της επιλογές.

Από την πλευρά του ο Φάτι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θέλει να βρει μία ομάδα με περισσότερο χρόνο συμμετοχής, κάτι που η Γιουβέντους μπορεί να του προσφέρει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα διεκδικεί πακτωλό χρημάτων από τον Αργεντίνο

Λιονέλ Μέσι: Θέλουν να τον κάνουν χαρτονόμισμα οι Αργεντίνοι

Ρονάλντο: Η πρώτη του ανάρτηση εν μέσω πανικού με την Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK