Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα διεκδικεί πακτωλό χρημάτων από τον Αργεντίνο

Ένα πόσο της τάξεως των 100.000.000 ευρώ δικαιούται η Γουάντα Νάρα μετά από τον χωρισμό της από τον Μάουρο Ικάρντι.

Inter Milan forward Mauro Icardi, of Argentina, is flanked by Argentine model Wanda Nara as they sit in the stands prior to a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, Jan.13, 2014. (AP Photo/Luca Bruno)
Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Οριστικό τέλος φέρεται να μπαίνει στο σίριαλ της σχέσης του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις της Νάρα πως οι διακοπές στις Μαλδίβες που ήταν η τελευταία προσπάθεια για επανασύνδεση, απέτυχε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA η Γουάντα Νάρα μπορεί να διεκδικήσει ένα μεγάλο μέρος από την περιουσία του ποδοσφαιριστή με το ποσό να προκαλεί ίλιγγο.

Συγκεκριμένα, η πρώην, όπως όλα δείχνουν, σύζυγος του Ικάρντι μπορεί να κάνει δικό της ένα ποσό που αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ, ποσό στο οποίο βέβαια συμπεριλαμβάνονται και κάποια ακίνητα που έχει στη κατοχή του ο ποδοσφαιριστής.

Η Γουάντα Νάρα, όπως τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα, σκοπεύει να διεκδικήσει το παραπάνω ποσό,που είναι περίπου το ήμισυ της περιουσίας του Ικάρντι, αν και ο Αργεντίνος μονο θετικός δεν φέρεται να είναι σε ένα τέτοιο σενάριο με το ποσό που επιθυμεί να της δώσει να κυμαίνεται περίπου στα 20.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ζιρού έκανε πως δεν ξέρει Αγγλικά για να μην αλλάξει φανέλα με ποδοσφαιριστή

Μίλαν: Ένας 14χρονος με 485 γκολ σκόραρε δύο φορές σε φιλικό με άνδρες

Ο Νουσρέτ έφαγε μπαν από τελικό μεγάλης διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK