Γιουβέντους: Κάνει την απόλυτη ανατροπή παρά τα προβλήματα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να επιθυμεί ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Τζον Ελκάν, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται η ομάδα της Γιουβέντους τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά μετά από την ποινή 15 βαθμών που της επιβλήθηκε για ψευδή λογιστικά στοιχεία αλλά και για διάφορες παρανομίες που έκανε σε πληρωμές ποδοσφαιριστών.

Παρά τα απανωτά προβλήματα, οι ιθύνοντες της ομάδας φέρεται πως θέλουν να διαφυλάξουν όσο το δυνάτον περισσότερο το μέλλον τους προχωρώντας σε πρόωρες ανανεώσεις.

Η αρχή, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, θα γίνει με την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2025.

Παρόλο που τα αποτελεσμάτα του συλλόγου την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο ικανοποιητικά δεν είναι, ο νυν πρόεδρος της ομάδας Τζον Ελκάν επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ιταλό μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Πάντως, πρόσφατα δημοσιεύματα των Ιταλών ήθελαν τον Αλέγκρι εκτός ομάδας και επικρατέστερο διάδοχο του τον νυν προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε αλλά και την ομάδα να αγωνίζεται κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Έκανε το mural των GOATs στο γυμναστήριο του

Ζλάταν: Με κίνηση "ματ" αλλάζει τα σχέδια της Μίλαν

Ρεάλ: Δίνει μέχρι 95 εκατ. για μεγάλο αστέρι, σύμμαχος ο πατέρας του ποδοσφαιριστή

News 24/7

24MEDIA NETWORK