Ρεάλ: Δίνει μέχρι 95 εκατ. για μεγάλο αστέρι, σύμμαχος ο πατέρας του ποδοσφαιριστή

Διαπραγματεύσεις απευθείας με τον πατέρα του Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται πως κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης με τους Μαδριλένους πάντως να μην θέλουν να καταβάλουν πάνω από 95.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή.

Real Madrid's President Florentino Perez pauses during a press conference at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, May 25, 2015. Perez announced that the team's coach Carlo Ancelotti will not continue next season and the club will announce the name of his replacement next week. (AP Photo/Paul White)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε συνέντευξη Τύπου AP

Παράταση για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού φέρεται πως έχει πάρει η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ με το φαβορί για την απόκτηση του, Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρά ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, τις διαπραγματεύσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή πραγματοποιεί ο πατέρας του Άγγλου μέσου, Μάρκ Μπέλιγχαμ.

Παρά το γεγονός πως εν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου η επιθυμία του στενού οικογενειακού κύκλου του ποδοσφαιριστή ήταν να τον δει να αγωνίζεται με την φανέλα της Λίβερπουλ, τα δεδομένα φέρεται να έχουν αλλάξει.

Πάντως, παρόλο που η Ρεάλ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, σημερινό δημοσίευμα της MARCA αναφέρει ότι οι Μαδριλένοι δεν προτίθενται να καταβάλουν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 95.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ μόνο ελλιπής δεν είναι στη μεσαία της γραμμή καθώς με κινήσεις της στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχει ήδη βρεί τους αντικαταστάτες των Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι,

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: "Αρπάζει" κλεισμένη μεταγραφή της Έβερτον στη θέση του Κέιν

Ο Στέρλινγκ "έκοψε" τη μεταγραφή του Ρονάλντο στη Σίτι

Κανέλο Άλβαρεζ: Αποκαλύπτει τη στενή σχέση του με τον CR7

News 24/7

24MEDIA NETWORK