Ζλάταν: Με κίνηση "ματ" αλλάζει τα σχέδια της Μίλαν

Τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Μίλαν με την Τότεναμ για το Champions League επιθυμεί ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος μετά από πολύμηνη αποχή, επέστρεψε στις προπονήσεις.

Zlatan Ibrahimovic walks through the paddock before the Italian Grand Prix at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Sunday, Sept. 11, 2022. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο Grand Prix της F1 στη Μόντσα AP

Πολλά είναι τα σενάρια για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου καθώς ο Σουηδός έχει φτάσει τα 41 και συνεχίζει να παίζει ποδόσφαιρο με την φανέλα της Μίλαν.

Πρόσφατο δημοσίευμα θέλει τους Ροσονέρι να μην είναι διατεθειμένοι να προτείνουν στον Ίμπρα νέο συμβόλαιο, καθώς οι τραυματισμοί δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία τη τελευταία διετία, αλλά να του προτείνουν να παραμείνει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο.

Ο ίδιος ο βιονικός Σουηδός πάντως δεν το βάζει κάτω καθώς σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport επιστρέφει σιγά σιγά στις προπονήσεις της Μίλαν με στόχο τη συμμετοχή στην αναμέτρηση των Ροσονέρι με την Τότεναμ για την φάση των 16 του Champions League.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Δε θέλει να πάθει ότι η Μπάρτσα το 2022 και μεριμνά ενόψει προημιτελικού

Τσέλσι: Βάζει πωλητήριο στον "Κάπτεν Αμερίκα", τα τέσσερα φαβορί

Τότεναμ: "Αρπάζει" κλεισμένη μεταγραφή της Έβερτον στη θέση του Κέιν

News 24/7

24MEDIA NETWORK