Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι προχώρησε σε ανατρεπτική απόφαση για το μέλλον του

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γιουβέντους φέρεται πως έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της Γιουβέντους ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα το CalcioMercato.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα της Γιουβέντους μετά από την υπόθεση παράνομων πληρωμών και... αλχημειών στα λογιστικά της ομάδας που είδε το φως της δημοσιότητας.

Οι Ιταλοί έχουν αποφασίσει να πορευτούν με ένα νεανικό ρόστερ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο για να λύσουν τα οικονομικά τους ζητήματα, ξεκαθαρίζοντας όμως πως θέλουν να στηρίξουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, παρά την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς.

Ο Ιταλός τεχνικός έδειχνε αρχικά θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, τα δεδομένα όμως, σύμφωνα με το CalcioMercato έχουν αλλάξει, καθώς ο Αλέγκρι φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Αλέγκρι με την Γιουβέντους λήγει το καλοκαίρι του 2025 και πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας να εξετάζουν το ενδεχόμενο να του το ανανεώσουν μέχρι το 2027.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κίνηση - ματ πριν από τη ρεβάνς με την Μπάρτσα

Κβαρατσχέλια: Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι αποκάλυψε τι ισχύει με το μέλλον του

Οριγκί: Από αγαπημένο παιδί του Άνφιλντ, χειρότερη μεταγραφή του καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK