Γιουβέντους: Παρά τα σενάρια, δεν πουλάει ούτε με 100 εκατ. το μεγάλο αστέρι της

Την παραμονή του Φεντερικό Κιέζα στην ομάδα παρά τα σενάρια, φέρεται να επιθυμούν οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Juventus' Federico Chiesa during a Serie A soccer match between Juventus and Empoli, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
ο Φεντερικό Κιέζα AP

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορίας της διανύει η Γιουβέντους καθως τιμωρήθηκε με -15 από τις αρμόδιες αρχές για ψευδή λογιστικά και για... πατέντες σε πληρωμές ποδοσφαιριστών.

Οι ιθύνοντες της ομάδας φέρεται πως έχουν αποφασίσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να πορευτούν με ένα ρόστερ που θα βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ούτως ώστε να καταφέρουν να μειώσουν τα χρέη.

Στόχος, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα είναι να πουληθούν τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας και να γίνει μία νέα αρχή.

Ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία είναι και ο Φεντερίκο Κιέζα, για τον οποίο όμως η ομάδα φέρεται να έχει αλλάξει στάση καθώς,όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Calciomercato η Γιούβε θέλει να στηριχθεί σ' αυτόν για το επόμενο διάστημα.

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την Γιουβέντους να έχει βάλει πωλητήριο ύψους 100.000.000 στον ποδοσφαιριστή και πολλες να είναι οι ομάδες που είναι πρόθυμες να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό, οι ιθύνοντες θεωρούν τον Κιέζα σημαντικό κομμάτι και σκέφτονται να μην τον πουλήσουν ούτε μ' αυτό το ποσό.

Το συμβόλαιο του Κιέζα με τους Ιταλούς λήγει το καλοκαίρι του 2025 ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμού και έχει λάβει μέρος μόλις σε 10 αναμετρήσεις της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έγραψε ιστορία και στη Σαουδική Αραβία

Άρσεναλ: Κατέθεσε επίσημη πρόταση για παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους

Ίσκο: Μετά το φιάσκο, ομάδα έκπληξη η επικρατέστερη για την απόκτηση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK