Άρσεναλ: Κατέθεσε επίσημη πρόταση για παίκτη που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους

Επίσημη πρόταση στη Σασουόλο για την αγορά του Μανουέλ Λοκατέλι, που αγωνίζεται με διετή δανεισμό στη Γιουβέντους, φέρεται να έχει καταθέσει η Άρσεναλ σύμφωνα με την Calciomercato.

Arsenal's manager Mikel Arteta gestures during the English Premier League soccer match between Arsenal and Leeds United at the Emirates Stadium, in London Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μικέλ Αρτέτα στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με τη Λιντς AP

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Premier League βρίσκεται η Άρσεναλ και οι ιθύνοντες της ομάδας δεν θέλουν να χαλάσουν χατίρι στον Μικέλ Αρτέτα συνεχίζοντας την ενίσχυση του ρόστερ.

Έτσι, παρά το ναυάγιο στην υπόθεση του Μοϊσές Καϊσέδο οι Κανονιέρηδες προχώρησαν στην απόκτηση του άσου της Τσέλσι, Ζορζίνιο και θέλουν το καλοκαίρι να αποκτήσουν άσο που αγωνίζεται δανεικός στη Γιουβέντους.

Ο λόγος για τον Ιταλό μέσο της ομάδας Μανουέλ Λοκατέλι τον οποίο η Γιουβέντους απέκτησε με διετή δανεισμό από τη Σασουόλο μετά το εντυπωσιακό EURO που πραγματοποίησε.

Στη συμφωνία της Γιουβέντους με την Σασουόλο υπάρχει ρήτρα αγοράς ύψους 30.000.000 ευρώ η οποία όμως μόνο εύκολο δεν είναι να καταβληθεί από την "Γιούβε" εξαιτίας των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει το CalcioMercato η Άρσεναλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σασουόλο για την αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά πρέπει να περιμένει αν η Γιουβέντους θα κάνει χρήση της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία.

Διαβάστε Περισσότερα

Ίσκο: Μετά το φιάσκο, ομάδα έκπληξη η επικρατέστερη για την απόκτηση του

Λουκάκου: Λήγει ο δανεισμός του, τι σκοπεύει να κάνει η Ίντερ

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς όρισαν deadline, δύο τα μεγάλα φαβορί

News 24/7

24MEDIA NETWORK