Ίσκο: Μετά το φιάσκο, ομάδα έκπληξη η επικρατέστερη για την απόκτηση του

Ψηλά στη λίστα της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται ο Ίσκο σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, λίγες μέρες μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ουνιόν Βερολίνου.

Sevilla's Isco celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League soccer match between Sevilla and Copenhagen at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ίσκο με την φανέλα της Σεβίλλης AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο, επί χρόνια ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο, μετά το σύντομο πέρασμα του από τη Σεβίλλη.

Ο 30χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής βρέθηκε ένα βήμα πριν γίνει παίκτης της Ουνιόν Βερολίνου αλλά η συμφωνία χάλασε τη τελευταία στιγμή για έναν πρωτοφανή λόγο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, ο Ίσκο βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Ρόμα η οποία έχει το δικαίωμα να τον αποκτήσει άμεσα καθώς δεν έχει κλείσει ακόμη η μεταγραφική περίοδος για την αγορά ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Για τον Ίσκο, ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η ομάδα της Γαλατάσαραϊ, η οποία πάντως πρόσφατα έκλεισε τον Νικολό Ζανιόλο από τη Ρόμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Λουκάκου: Λήγει ο δανεισμός του, τι σκοπεύει να κάνει η Ίντερ

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς όρισαν deadline, δύο τα μεγάλα φαβορί

Παρί: Μετά τον Μέσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο και αυτού του παικταρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK