Γιουβέντους: Θέλει να πληγώσει την Λάτσιο παίρνοντας τον καλύτερό της παίκτη

Η Γιουβέντους παρουσιάζεται έτοιμη να μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι για να ενισχύσει το ρόστερ της και να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, right, celebrates with his teammates after he scored his side's first goalduring an Europa League group F soccer match between Lazio and Midtjylland, at Rome's Olympic Stadium, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς THURSDAY, OCT. 27, 2022. (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Τ' όνομα του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς παίζει κάθε καλοκαίρι για μεταγραφή από την Λάτσιο σε κάποιον από τους πολύ μεγάλους της Ευρώπης. Τελευταία η... σερβική θύελλα κόπασε, αλλά ένα ταξίδι του ατζέντη του παίκτη στο Τορίνο έφερε ξανά αναταραχές.

Συγκεκριμένα, Ιταλοί ρεπόρτερ υποστηρίζουν ότι ο παλαίμαχος επιθετικός και νυν μάνατζερ Ματέγια Κέζμαν, ταξίδεψε στη γειτονική μας χώρα και συναντήθηκε στο Τορίνο με άνθρωπο της οικογένειας Ανιέλι ώστε να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας με τον Σάβιτς.

Ο διεθνής μέσος με τα πέντε γκολ και τις επτά ασίστ φέτος έχει συμβόλαιο με τους Λατσιάλι έως το 2024, άρα η Γιούβε θα πρέπει να τον αγοράσει.

Στο οικονομικό με τον ποδοσφαιριστή, πάντως, φαίνεται να έχει υπάρξει ήδη συμφωνία με τις φήμες να θέλουν την Μεγάλη Κυρία να πληρώνει στον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς 6.000.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Παρί: Κρατάει για πάντα στο Παρίσι τον "αθόρυβο" παικταρά

News 24/7

24MEDIA NETWORK