Παρί: Κρατάει για πάντα στο Παρίσι τον "αθόρυβο" παικταρά

Η Παρί Σεν Ζερμέν προτού μπει στα ζόρια φροντίζει να καθαρίζει από νωρίς τις ανοιχτές υποθέσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της. Σε συζητήσεις με τον Μάρκο Βεράτι.

Argentina's Lionel Messi, right, talks with Italy's Marco Verratti at the end of the Finalissima soccer match between Italy and Argentina at Wembley Stadium in London , Wednesday, June 1, 2022. (AP Photo/Matt Dunham)
Ο Μάρκο Βεράτι με τον Λιονέλ Μέσι WEDNESDAY, JUNE 1, 2022. (AP PHOTO/MATT DUNHAM)

Ο Μάρκο Βεράτι βρίσκεται στο Παρίσι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν από το 2012 και το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι ένα χρόνο πριν και καθώς ο Ιταλός κλείνει δέκα χρόνια παραμονής στο κλαμπ θέλει να επεκτείνει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο ποδοσφαιριστής και η εκπρόσωπός του Ραφαέλα Πιμέντα φέρονται θετικοί στην προοπτική και όμως αναφέρουν σε σχετικά ρεπορτάζ η Equipe και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ήδη οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο.

Η συμφωνία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά εντός των επόμενων ημερών αναμένεται αίσιο τέλος με τον διεθνή μέσο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Τη θέλει Ινδός με 90 δισεκατομμύρια περιουσία

Ατρόμητος: Πρώην παίκτης των Περιστεριωτών έκανε το fair play της χρονιάς στην Ρουμανία

Ντε Χέα: Τον έκοψε ο Λουίς Ενρίκε, θέλει να του κάνει και γενναία περικοπή στις αποδοχές η Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK