Γιουβέντους: Τρελή εξέλιξη με την ποινή "μαμούθ"

Παρατυπίες έχουν γίνει στην υπόθεση της Γιουβέντους κάτι που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι δικηγόροι της ασκώντας έφεση για την ποινή που τους επιβλήθηκε.

Juventus players celebrate after the Europa League play-off second leg soccer match between Nantes and Juventus at the La Beaujoire stadium, Thursday, Feb.23, 2023 in Nantes, western France. Juventus won 3-0. (AP Photo/Mathieu Pattier)
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν AP

Με ποινή 15 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα τιμώρησαν οι ιταλικές αρχές την Γιουβέντους εξαιτίας παρατυπιών που βρέθηκαν στα λογιστικά της ομάδας.

Οι δικηγόροι της Γιουβέντους εξετάζοντας την υπόθεση αναλυτικά παρατήρησαν πως υπάρχει απόρρητο έγγραφο στο κατηγορητήριο κάτι που είναι παράνομο και μπορεί να ανατρέψει την ποινή.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η GazzettadelloSport σε δημοσίευμά της, λέγοντας πως αυτή η παραβίαση των όρων μπορεί μέχρι και να οδηγήσει στην επανεξέταση της υπόθεσης από την αρχή κάτι που βέβαια μπορεί να αλλάξει την ποινή είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο.

Οι δικηγόροι της ομάδας, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ανατροπή στην... ανατροπή με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κάνει και πάλι τα "δικά του" στην περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες

Αρσέναλ: Ο Ζέσους έκανε μαθήματα οδήγησης και τον "συνέλαβε" συμπαίκτης του

News 24/7

24MEDIA NETWORK