Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κάνει και πάλι τα "δικά του" στην περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες

Χαρούμενος που ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ο αρχηγός της ομάδας δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαχ, λίγες ώρες μετά από τις αντιδράσεις που ξέσπασαν από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Manchester United's Bruno Fernandes during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Μπρούνο Φερνάντες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (AP PHOTO/LEILA COKER)

Χαμός έχει γίνει στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από την 7αρα από τη Λίβερπουλ, με τον Έρικ Τεν Χαχ να καλεί σε σύσκεψη τους ποδοσφαιριστές του δείχνοντας τους ξανά επιλεγμένα κομμάτια από την αναμέτρηση αλλά και να επικαλείται τη βοήθεια συμπατριώτη του ψυχολόγου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε από πολλούς οπαδούς αλλά και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας ο αρχηγός της στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, Μπρούνο Φερνάντες, καθώς κρίθηκε ακατάλληλος να στηρίξει τους συμπαίκτες του τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για τον Μπρούνο Φερνάντες τοποθέτηθηκε και ο ίδιος ο Έρικ Τεν Χαχ σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση με την Μπέτις λέγοντας πως θεωρεί τον πορτογάλο κατάλληλο να εκπροσωπεί τους συμπαίκτες του κόντρα στο "ρεύμα" των τελευταίων ημερών.

"...Είμαι χαρούμενος που έχουμε για αρχηγό μας τον Μπρούνο Φερνάντες. Ως αρχηγός κάνει μία εξαιρετική χρονιά, παίζει σημαντικό ρόλο στη θέση που βρισκόμαστε. Δίνει ενέργεια και μας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Αυτό ζητάει από τον Μπέλιγχαμ μετά τον αποκλεισμό

Ρονάλντο: Έρχεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο "εχθρό" του Μέσι

Παρί: Πρώην ποδοσφαιριστής της ζήτησε 7 εκατ. στα δικαστήρια, τελικά κέρδισε 100k

News 24/7

24MEDIA NETWORK