Ρεάλ: Ανατροπή στην... ανατροπή με την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της

Πώς ο Εντέν Αζάρ ζήτησε από τη διοίκηση της Ρεάλ να παραμείνει στην ομάδα μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, αποκαλύπτει το Athletic.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti attends the start of a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Τον Εντέν Αζάρ απέκτησε το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης από την Τσέλσι αντί 100.000.000 ευρώ κάνοντας την πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της.

Ο Βέλγος όλο αυτό το διάστημα έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς ενώ και ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι δεν τον έχει στα πλάνα του.

Παρόλο που πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ρεάλ να είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Βέλγο με μειωμένο αντίτιμο ή ακόμα και να τον αφήσει ελεύθερο, το Athletic έχει άλλη απόψη.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αποκαλύπτει πως το προηγούμενο διάστημα έγινε ραντεβού μεταξύ του βέλγου και της διοίκησης με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους δεν θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα πριν από την λήξη του συμβολαίου του, το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, όυτως ή άλλως, για τον Αζάρ δεν φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή από κάποια ομάδα, με το MLS να είναι ένας πιθανός προορισμός.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Το φαβορί για αντι - Μουρίνιο έχει παρελθόν σε δύο από τις πλουσιότερες ομάδες

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κάνει και πάλι τα "δικά του" στην περίπτωση του Μπρούνο Φερνάντες

Αρσέναλ: Ο Ζέσους έκανε μαθήματα οδήγησης και τον "συνέλαβε" συμπαίκτης του

News 24/7

24MEDIA NETWORK