Γκουαρντιόλα: Αλαζόνας ή χιουμορίστας; Η must read απάντησή του για τις αλλαγές που δεν έκανε

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποφάσισε να μην κάνει καμία αλλαγή στην αναμέτρηση με την Λειψία και φυσικά ρωτήθηκε για το γεγονός.

Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Bernardo Silva, left, and Riyad Mahrez during the Champions League round of 16 first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb 22, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Γκουαρντιόλα δίνει οδηγίες στον Μαχρέζ AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Σίτι δεν κατάφερε να νικήσει την Λειψία στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση και η πρόκριση στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ του Champions League θα ξεκαθαρίσει στο Μάντσεστερ. Θυμίζουμε πως οι Γερμανοί ισοφάρισαν με τον Γκβάρντιολ 1-1.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναφορικά με την αναμέτρηση έπεσε πάνω στην απόφαση του Πεπ Γκουαρντιόλα να μην προχωρήσει σε καμία αλλαγή ποδοσφαιριστή, ενώ η ομάδα του ανά διαστήματα πιέστηκε από τον αντίπαλο.

Εννοείται πως μετά από το τέλος του αγώνα ο Καταλανός ρωτήθηκε για την απόφασή του να βγάλει όλο το 90λεπτο με τους ίδιους παίκτες, έχοντας την άνεση να κάνει πέντε αλλαγές.

Η απάντηση του Πεπ έγινε must read, αλλά δεν έχουμε καταλάβει εάν ήταν χιουμοριστική ή τελείως αλαζονική κι αυτό γιατί ο πρώην τεχνικός των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν είπε: "Εχω το δικαίωμα να κάνω πέντε αλλαγές. Εγώ είμαι όμως ο προπονητής και αποδέχομαι το δικαίωμά μου εάν το θελήσω.

Αυτό, λοιπόν, δεν σημαίνει πως επειδή έχω πέντε αλλαγές να κάνω πρέπει να κάνω και τις πέντε. Και είμαι τόσο καλός προπονητής που αποφασίζω τι πρέπει να κάνω ή όχι. Ήμουν ευχαριστημένος με αυτό που έβλεπα. Σκέφτηκα τον Φόντεν, αλλά αμέσως πήραμε το ματς στα χέια μας και το ελέγχαμε".

Διαβάστε περισσότερα

Γκβάρντιολ: Έτοιμος να σμπαραλιάσει το ρεκόρ του Μαγκουάιρ

Ίντερ: Ο Λουκάκου σήκωσε τα 103 κιλά του και δικαιώθηκε

Πόρτο: Ούτε στην Super League 1 τόσο γερασμένη άμυνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK