Γκουαρντιόλα: Δεν θέλει ούτε να ακούσει την κριτική για τον Χάαλαντ, είναι απόλυτα ευχαριστημένος με τις επιδόσεις του

Ο Καταλανός τεχνικός δεν ανησυχεί για τις προβληματικές εμφανίσεις του Νορβηγού διότι βλέπει την μεγάλη εικόνα...

Manchester City's head coach Pep Guardiola talks to Manchester City's Erling Haaland after the English Premier League soccer match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 29, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
(AP Photo/Dave Thompson) AP

Η κριτική για τον Έρλινγκ Χάαλαντ έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα λόγω ορισμένων αγώνων με αρνητικό συντελεστή για τον ίδιο, τουλάχιστον όσον αφορά τα στατιστικά. Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια πλέον στα οποία δεν έχει ιδιαίτερη επίδραση ο Νορβηγός και αυτή η πραγματικότητα έχει δώσει πάτημα σε αρκετούς για σκληρή κριτική.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δέχεται τέτοιου είδους στοχοποίηση, πόσο μάλλον όταν αυτή κρίνεται άδικη από τον ίδιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε ασχολίαστους τους εν λόγω ισχυρισμούς και επεδίωξε να δώσει την δική του οπτική.

Οι δηλώσεις

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Χάαλαντ".

"Πετύχαμε τέσσερα γκολ, τέσσερα γκολ και τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. 11 σε τρία. Ο Έρλινγκ βοήθησε να σκοράρουν κάποιοι, δημιουργώντας χώρο για να σκοράρουν άλλοι, κρατώντας απασχολημένους τους αμυντικούς πάνω του, όπως συνέβη την Τρίτη με τη Ρεάλ".

"Είδα το πρόσωπό του, τι είπε στα αποδυτήρια του Μπερναμπέου μετά το παιχνίδι που ήταν απολύτως χαρούμενος".

"Είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος με τον Έρλινγκ. Μας βοηθάει να δημιουργούμε περισσότερους χώρους στους χώρους, είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς πραγματικά".

"Μην ξεχνάτε ότι η συνεισφορά του ήταν απλά ασύλληπτη, από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Σίτι την περασμένη σεζόν".

Ο Χάαλαντ φαίνεται πως δυσκολεύεται να είναι το ίδιο συνεπής στο σκοράρισμα σε σχέση με πέρυσι και ως εκ τούτου η επίδραση του στον αγωνιστικό χώρο έχει μειωθεί αισθητά χωρίς το βασικό του όπλο, το γκολ. Στον επαναληπτικό με την Ρεάλ Μαδρίτης ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία ν ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του βοηθώντας ουσιαστικά για την πρόκριση...

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή είναι η περίφημη ρήτρα του Πακετά που πρέπει να σπάσει η Σίτι για το "μπαμ"

Λάτσιο: Θέλει να φύγει γιατί δεν επιθυμεί ούτε ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK