ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκουντογκάν: Αφήνει την Σίτι για τη μεγάλη αγάπη του Γκουαρνιόλα

Η Telegraph υποστηρίζει σε ρεπορτάζ της πως η Μπαρτσελόνα θέλει να αντικαταστήσει τον Μπούσκετς με τον Γκουντογκάν.

Γκουντογκάν: Αφήνει την Σίτι για τη μεγάλη αγάπη του Γκουαρνιόλα
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP Photo/Jon Super

Σε μία ποιοτική μεταγραφή για τη μεσαία γραμμή αναμένεται να προσπαθήσει να προχωρήσει η Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, λοιπόν, οι Μπλαουγκράνα θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει ανανεώσει ακόμα τον Ιλκάι Γκουντογκάν και να τον αρπάξουν.

Ο Γκουντογκάν είναι 32 ετών και αγωνίζεται στο αγγλικό κλαμπ από το ’16. Μάλιστα είναι κι αρχηγός της ομάδας. Με τη Σίτι ο Γερμανός μέσος έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα.

Όσον αφορά στην Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι φέρεται να βλέπει στον Γκουντογκάν το διάδοχο του Μπούσκετς. Κι ο Ισπανός παραμένει άγνωστο εάν θα μείνει στην Βαρκελώνη μετά από το καλοκαίρι. Τα Μέσα μία τον θέλουν να ανανεώνει μία να φεύγει προς Σαουδικά Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Ντέλε Άλι: Η τουρκική τραγωδία του Άγγλου συνεχίζεται με το δημόσιο expose του Γκιουνές

Λορίς Κάριους, εκπληκτικός: Χωρίς ν’ αγωνίζεται πήρε νέο συμβόλαιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK