Λορίς Κάριους, εκπληκτικός: Χωρίς ν' αγωνίζεται πήρε νέο συμβόλαιο

Κάτι κάνει καλά ο Κάριους και η Νιούκαστλ με τον Έντι Χάουι πείστηκε να του επεκτύνει το συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

FILE - In this Saturday, May 26, 2018 file photo Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after a fumble allowed Real Madrid's Gareth Bale to score his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. Doctors based in Boston have concluded Karius sustained a concussion during last month's Champions League final that would have affected his performance. (AP Photo/Darko Vojinovic, File)
Ο Λορίς Κάριους AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Τ' όνομα του Λορίς Κάριους έχει συνδεθεί με την Λίβερπουλ και τις γκάφες του στον τελικό του Κιέβου κόντρα στην Ρεάλ. Από τότε, πάντως, ο Γερμανός έχει βρει τον τρόπο του και πορεύεται στο ποδόσφαιρο και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Γερμανός συνεχίζει στην Premier League. Η Νιούκαστλ είχε σοκάρει τον κόσμο όταν τον πήρε το καλοκαίρι και μας ξανά σόκαρε επειδή του έδωσε νέο συμβόλαιο! Ναι, ο Κάριους θα μείνει στο Βορρά μέχρι το καλοκαίρι, καθώς ο Χάουι αποφάσισε να του δώσει άλλους έξι μήνες παράταση.

Να επισημάνουμε πως ο Κάριους δεν έχει παίξει καθόλου με τη φανέλα της Νιούκαστλ από τότε που πήρε τη μεταγραφή. Δημοσιεύματα, επίσης, αναφέρουν ότι ο Καρλ Ντάρλοου ενδέχεται ν' αποχωρήσει από το κλαμπ (32 ετών τερματοφύλακας).

Διαβάστε περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το συμβολικό ποσό που θα πάρει για τον Ντεπάι

Βαγιαδολίδ: Τόσο πουλάει ο Ρονάλντο την αποκάλυψη του ισπανικού πρωταθλήματος

Ντάνι Ινγκς: Η μπογιά του Άγγλου περνάει ακόμα, έκλεισε μεταγραφή με 17.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK