Γκριεζμάν: "Σοκάρει" την Ευρώπη αλλά η Ατλέτικο τον έχει ήδη κλείσει με "ψίχουλα"

Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Αντουάν Γκριεζμάν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όντας πλέον τρίτος στις ασίστ στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann applauds after the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε μία ασύλληπτη επίδοση AP

Στην μεγάλη του αγάπη, Ατλέτικο Μαδρίτης επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι ο Αντουάν Γκριεζμάν έπειτα από το, κατά πολλούς, αποτυχημένο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλαουγκράνα αντιμετωπίζουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και επέλεξαν να δανείσουν τον ποδοσφαιριστή στην παλιά του ομάδα βάζοντας του μάλιστα και υποχρεωτική οψιόν αγοράς , ύψους 20.000.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει βρει τον εαυτό του στους "Ροχιμπλάνκος "και έχει τρελάνει την Ευρώπη με τα κατορθώματά του που τον κάνουν ένας από τους κορυφαίους σε μία κομβική κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο Γκριεζμάν έχει πλέον 12 ασίστ στην LaLiga όντας 3ος στην κατάταξη των 5 πρωταθλημάτων πίσω μόνο από τους Κέβιν Ντεμπροϋνε και Λιονέλ Μέσι οι οποίοι έχουν 16 και 15 τελικές πάσες αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα αγόρασε τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2019 από την Ατλέτικο αντί 120.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

Γκαρνάτσο: Ανακοίνωσε πως θα γίνει πατέρας με φωτογραφία με "άρωμα" Γιουνάιτεντ

Χαλάντ: Ενώ όλοι μιλούσαν για το ρεκόρ αυτός τιμούσε τον άνθρωπο που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK