Γκρίλις: Επικό βίντεο δείχνει το τελετουργικό που ακολουθεί για να φτιάξει το μαλλί του

Ένα από τα τελετουργικά που ακολουθεί ο Τζακ Γκρίλις για να βάψει και να κουρέψει το μαλλί του κάνει τον γύρο του κόσμου.

Manchester City's Jack Grealish gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τα βλέμματα κεντρίζει σε κάθε εμφάνισή του με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Τζακ Γκρίλις όχι μόνο για τις αγωνιστικές του επιδόσεις αλλά και για τις συνεχείς αλλαγές που κάνει στα μαλλιά του.

Μόνο λίγες δεν είναι οι φορές που ο Άγγλος άσος της Σίτι έχει προχωρήσει σε εκκεντρικά κουρέματα τα οποία έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού αλλά και μίμησης από πολλούς οπαδούς.

Ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει το "τελετουργικό" που ακολουθεί ο Γκρίλις για να κουρέψει και να βάψει τα μαλλιά του.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίλις έχει εξελιχθεί σε νέο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς από τότε που έγινε παίκτης της Σίτι έχει κλείσει ουκ ολίγες συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Κινδυνεύει να μείνει με έναν γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι, τι ισχύει με Νόιερ

Νάπολι: Ποια 500.000.000; Στα "τάρταρα" οι απαιτήσεις του Ντε Λαουρέντις για Όσιμεν μετά τα νέα δεδομένα

Φοβερός Γκουαρντιόλα! Η Σίτι αποκλείστηκε αλλά αυτός είπε πως δεν στόχευε στο quadruple

News 24/7

24MEDIA NETWORK