Γκρίλις: Έτοιμος να ολοκληρώσει το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

Έτοιμος να υπογράψει συμφωνία - μαμούθ με την PUMA είναι ο Τζακ Γκρίλις σύμφωνα με δημοσίευμα του FootyHeadlines που αναπαράγει και το Sportsbible.

Manchester City's Jack Grealish gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 2, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τζακ Γκρίλις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου πραγματοποίησε το καλοκαίρι του 2021 η Μάντσεστερ Σίτι καθώς απέκτησε τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα αντί 117.500.000 ευρώ.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μέχρι προ ολίγων ημερών αποτελούσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League μέχρι να τον περάσει η Τσέλσι και ο Έντσο Φερνάντες με το deal 121.000.000 ευρώ που ολοκλήρωσαν.

Πλέον ο Γκρίλις είναι έτοιμος να μείνει στην ιστορία για ακόμα ένα μεγάλο deal καθώς σύμφωνα με το FootyHeadlines ετοιμάζεται να αφήσει την NIKE, που τον προμηθεύει παπούτσια μέχρι και σήμερα, για να υπογράψει συμφωνία - μαμούθ με την PUMA.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, αν η συμφωνία ολοκληρωθεί ο Γκρίλις θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ποδοσφαιριστής από χορηγία για τα παπούτσια που φορά.

Διαβάστε Περισσότερα

Τιάγκο Σίλβα: Στα 38 του ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο βήμα

Γιουνάιτεντ, Βέγκχορστ: Ο Μέσι "έβγαλε" παρατσούκλι στον Ολλανδό με την ιστορική ατάκα του

Τσέλσι: Συμφώνησε με ομάδα για Ομπαμεγιάνγκ, τα δύο σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK