Γκρίνγουντ: Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ συμβουλεύεται δύο τμήματα για την τελική της απόφαση

Η γυναικεία ομάδα της Γιουνάιτεντ καθώς και οι εμπορικοί εταίροι που συνεργάζονται μαζί της αναμένεται να έχουν τον τελευταίο λόγοστην υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τον κατήφορο έχει πάρει η καριέρα του Μέισον Γκρίνγουντ μετά από τις κατηγορίες της συντρόφου του για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πλέον έχει αφεθεί ελεύθερος, με την Γιουνάιτεντ να καλείται να αποφασίσει τι θα κάνει με την περίπτωσή του.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" δεν έχουν πειστεί από την απόφαση της δικαιόσυνης και συνεχίζουν τις έρευνες,με τον νεαρό Άγγλο να κάνει ατομικές προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror μάλιστα πως πριν από την τελική της απόφαση η διοίκηση της ομάδας θα συμβουλευτεί δύο τμήματα.

Το ένα είναι το γυναικείο τμήμα της ομάδας, με πολλά μέλη της να μην παίρνουν με καλό μάτι την αθωότητά του και το δεύτερο τμήμα είναι αυτό των εμπορικών εταίρων που συνεργάζονται με την ομάδα, οι οποίοι θα βάλουν στο τραπέζι και τις οικονομικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η επανένταξη του ποδοσφαιριστή στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ, έχοντας συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2026, με παλαιότερο δημοσίευμα να αναφέρει πως για την περίπτωση του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες από τη Τουρκία.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζέμα: Το αινιγματικό post του προσωπικού του γυμναστή

Λιβάκοβιτς: Κοντά σε ομάδα "έκπληξη" βρίσκεται η αποκάλυψη του Μουντιάλ

Νάπολι, Ντε Λαουρέντις: Ο πρόεδρος προσπαθεί να τον δελεάσει "αντιποδοσφαιρικά"

News 24/7

24MEDIA NETWORK