Γουέστ Χαμ: Έκανε την πώληση της χρονιάς και κινείται για τον "παραγκωνισμένο" του Τεν Χαχ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ έχει εκδηλώσει η Γουέστ Χαμ και δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την αγορά του.

West Ham's manager David Moyes looks on before the English Premier League soccer match between West Ham United and Everton at the London Stadium in London, Saturday, Jan. 21, 2023. (AP Photo/Steve Luciano)
ο Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ AP

Το μεγαλύτερο deal στην ιστορία Άγγλου ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε πριν λίγα 24ωρα με την πώληση του Ντέκλαν Ράις στη Γουέστ Χαμ από την Άρσεναλ αντί του ποσού των 122.000.000 ευρώ.

Πλέον, τα "σφυριά' έχουν βγει στην αγορά για την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Άγγλου μέσου, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Έντσον Άλβαρες του Άγιαξ να είναι ο πρώτος στόχος, με τον "Αίαντα της Ολλανδίας" να ζητά ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ για να πει το "ναι" στην παραχώρησή του.

Η Γουέστ Χαμ όμως θέλει με μέρος των χρημάτων που θα βάλει στα ταμεία της από την πώληση Ράις να ενισχυθεί και στο κέντρο της άμυνας, με δημοσίευμα της DailyMail να αναφέρει πως μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο Άγγλος στόπερ δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έρικ Τεν Χαχ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα ήθελε την Γιουνάτεντ να προτείνει τους Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ, μαζί με κάποια χρήματα, στη Γουέστ Χαμ προκειμένου να κάνει δικό της τον Ντέκλαν Ράις.

Το deal αυτό δεν προχώρησε αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί άμεσα μόνο με την περίπτωση του Μαγκουάιρ, με τα δημοσιεύματα πάντως να αναφέρουν πως προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Σίμονς είπε το "ναι" αλλά εξαρτάται από Εμπαπέ και Νεϊμάρ

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μόνο τα τυπικά απομένουν για να χάσει ο Πεπ άλλο ένα μεγάλο αστέρι

Η Φενέρμπαχτσε βαδίζει στα χνάρια της Γαλατασαράι και φέρνει άμεσα δύο παικταράδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK