Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Μόνο τα τυπικά απομένουν για να χάσει ο Πεπ άλλο ένα μεγάλο αστέρι

Σε οριστική συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ριγιάντ Μαχρέζ έχει έρθει η Αλ Αχλί, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

Manchester City's head coach Pep Guardiola speaks to Manchester City's Bernardo Silva, left, and Riyad Mahrez during the Champions League round of 16 first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb 22, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Γκουαρντιόλα δίνει οδηγίες στον Μαχρέζ AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Μόνο οι ανακοινώσεις φέρεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί άλλη μία βόμβα από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι.

Ο λόγος για τον Ριγιάντ Μαχρέζ για τον οποίο φέρεται πως τα βρήκαν οριστικά Αλ Αχλί και Μάντσεστερ Σίτι και πλέον μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να κλειδώσει η συμφωνία.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην αρχή ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του ποδοσφαιριστή αλλά οι πιέσεις που άσκησε ο Αλγερινός σε συνδυασμό με την πρόταση άνω των 30.000.000 ευρώ που κατέθεσε η ομάδα απο τη Σαουδική Αραβία για την αγορά του, φέρεται πως έκαμψαν τις αντιστάσεις των "Πολιτών".

Αν το deal δεν χαλάσει πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από αυτή του Ιλκάι Γκουντογκάν ενώ δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει και τρίτη καθώς την πόρτα της εξόδου για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου βλέπει και ο Κάιλ Γουόκερ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Φενέρμπαχτσε βαδίζει στα χνάρια της Γαλατασαράι και φέρνει άμεσα δύο παικταράδες

Ο Λουκάκου δεν απάντησε στις κλήσεις της Ίντερ και τώρα μπήκε στην αναμονή από παντού

Μπάγερν: Ο Τούχελ άφησε στην αναμονή τον Μανέ και το σίριαλ συνεχίζεται

News 24/7

24MEDIA NETWORK