Γουίλιαν, η "κατάρα" του Τζέραρντ

Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο κράτησε η θητεία του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα και μία θεωρία συνομοσίας για τον Γουίλιαν... ξύπνησε.

Willian of Brazil's Corinthians looks on during a Copa Libertadores quarter-final second leg soccer match against Brazil's Flamengo at Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 9, 2022. (AP Photo/Bruna Prado)
Ο Γουίλιαν AP PHOTO/BRUNA PRADO

Απολύθηκε από τον πάγκο της Άστον Βίλα ο Στίβεν Τζέραρντ μετά από τη νέα ήττα της ομάδας, αυτή τη φορά από τη Φούλαμ, και φαίνεται πως τόσο στην προπονητική όσο και την ποδοσφαιρική του καριέρα έχει ένα κακό δαίμονα.

Ο λόγος για τον βραζιλιάνο χαφ Γουίλιαν ο οποίος πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Φούλαμ και στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα για την Premier League παρότι δεν σκόραρε, ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές.

Το 2014 και στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τσέλσι όταν είχε συμβεί το περίφημο... γλίστρημα του Τζέραρντ, ο Γουίλιαν ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού είχε σημειώσει το 2ο γκολ και είχε στερήσει από την Λίβερπουλ το πρωτάθλημα.

Οκτώ χρόνια μετά ανήκει στην ομάδα που αναγκάζει τους ιθύνοντες της Άστον Βίλα να τον απολύσουν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι Σίμονς, τι απέγινε το wonderkid με τους 4,2 εκατ. followers

Ο Τζέραρντ απολύθηκε και η Άστον Βίλα κοιτάζει μόνο για "βόμβα" στον πάγκο της

Άντονι: Η εντυπωσιακή Ροσιλέν που τον συνόδευσε στο Μάντσεστερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK