Τσάβι Σίμονς, τι απέγινε το wonderkid με τους 4,2 εκατ. followers

Το λόγο που έγινε τόσο γνωστός από νεαρή ηλικία θέλει να επιβεβαιώσει ο 19χρονος Ολλανδός άσος της Αϊντχόφεν, πρώην μέλος της περίφημης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Σίμονς.

PSG's Xavi Simons controls the ball during the French League One soccer match between Lille and Paris Saint Germain at Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq in Lille, France, Sunday, Feb. 6, 2022. (AP Photo/Michel Spingler)
Ο Τσάβι Σίμονς AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Άρχισε την ποδοσφαιρική του πορεία από την περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα σε ηλικία μόλις 7 ετών. Εκεί, ενώ οι προσδοκίες ήταν υψηλές, δεν κατάφερε να αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα και το 2019 πήρε μεταγραφή στην Κ19 της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο λόγος για τον 19χρονο, πλέον, Ολλανδό Τσάβι Σίμονς που από το περασμένο καλοκαίρι γύρισε πίσω στην πατρίδα του για χάρη της Αϊντχόφεν. Ο νεαρός άσος είχε απασχολήσει έντονα το ποδοσφαιρικό κοινό τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που φαίνεται και από τον λογαριασμό του στο Instagram, αφού τον ακολουθούν περίπου 4.200.000 χρήστες της πλατφόρμας.

Επρόκειτο για ένα χαρισματικό ποδοσφαιριστή που φαίνεται πως "έχασε" το δρόμο λόγω της υπέρμετρης δημοσιότητας που πήρε τόσο στη Μπαρτσελόνα όσο και στην Παρί και ψάχνει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Αϊντχοφεν όπου τα νούμερα του μόνο απαρατήρητα δεν περνάνε μέχρι στιγμής.

Σε 17 αναμετρήσεις ο 19χρονος Ολλανδός έχει σημειώσει 10 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ,όντας βασικός και αναντικατάστατος στην ολλανδική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τζέραρντ απολύθηκε και η Άστον Βίλα κοιτάζει μόνο για "βόμβα" στον πάγκο της

Με βαριά ποινή κινδυνεύει παίκτης της Γουέστ Χαμ επειδή δεν φορούσε επικαλαμίδες

Προπόνηση ίδια ώρα με τα πιτσιρίκια ο Κριστιάνο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK