Γουλβς: Φεύγει ο "λύκος", στην πόρτα της εξόδου και άλλα δύο αστέρια

Ελεύθερος από τη Γουλβς θα μείνει ο Ντιέγκο Κόστα με τον δρόμο της αποχώρησης να παίρνει και ο Ζοάο Μουτίνιο. Τι ισχύει με Τραορέ.

Wolverhampton Wanderers' Diego Costa in action during the English Premier League soccer match between Brentford and Wolverhampton Wanderers, at the Gtech Community Stadium in London, Saturday, Oct. 29, 2022. (AP Photo/Steve Luciano)
Ο Ντιέγκο Κόστα AP PHOTO/STEVE LUCIANO

Στην Premier League για χάρη της Γούλβς επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβρη ο Ντιέγκο Κόστα, έπειτα από την περιπλάνησή του στον πρωτάθλημα της Βραζιλίας και την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ο 34χρονος Ισπανός φορ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην ομάδα και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους "Λύκους".

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ντιέγκο Κόστα έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας μόλις 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Μάλιστα, ο Ισπανός δεν είναι ο μόνος που θα αποχωρήσει από την Γουλβς καθώς ως ελεύθερος αναμένεται να φύγει και ο Ζοάο Μουτίνιο, ενώ η ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Αντάμα Τραορέ του οποίου επίσης εκπνέει το συμβόλαιο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Σέρχιο Ράμος πήρε την απόφασή του και περιμένει το call

Ο Μουρίνιο θέλει στην Ρόμα τη νέα σεζόν τον φορ των... 333.000.000 ευρώ

Σ. Αραβία:Ποιοι το σκέφτονται και ποιοι είπαν οριστικά "όχι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK