Ο Σέρχιο Ράμος πήρε την απόφασή του και περιμένει το call

Ο Σέρχιο Ράμος φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του όσον αφορά στο μέλλον του αλλά πρέπει να περιμένει τις εξελίξεις.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να μείνει στην Παρί. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο σπουδαίος στόπερ είναι αποφασισμένος να παραμείνει στο Παρίσι και τη νέα σεζόν, αλλά τουλάχιστον έως τώρα η διοίκηση Αλ-Κελαϊφί δεν του έχει φέρει γραπτώς την προσφορά ανανέωσης.

Το ισπανικό Μέσο υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει με το τελείωμα του γαλλικού πρωταθλήματος και κατά πάσα πιθανότητα θα εμπεριέχεται μείωση αποδοχών στον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν τον βρίσκει αντίθετο, ενώ φαίνεται πως και οι δύο πλευρές έχουν διάθεση να δώσουν τα χέρια.

Ο Ράμος, πάντως, έχει και την Αραβία να τον περιμένει όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η επιθυμία του είναι ξεκάθαρη και αφορά την παραμονή του στην ευρωπαϊκή ελίτ για μία ακόμη ανταγωνιστική σεζόν.

Το δεδομένο όπως αναφέρει η MD είναι πως η Παρί είναι ευχαριστημένη με αυτά που έχει δει εφέτος από τον Ράμος και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Μαρκίνιος και τα πάνω κάτω του Μαρκίνιος όλα δείχνουν μία θετική εξέλιξη ως προς το "θέλω" του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK