H... αδυναμία στους πολυθεσίτες

Στην ΑΕΚ έχουν μία… αδυναμία στους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες από μία θέσεις και η κίνηση Ανδρεόπουλου εντάσσεται στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

H... αδυναμία στους πολυθεσίτες
INTIME SPORTS

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε πει ο Τραϊανός Δέλλας στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι στο Πήλιο ήταν η… ανάγκη να μπορούν οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» να παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις. Να… μπαίνουν στο ρόλο που απαιτούν οι συνθήκες δηλαδή. Η παραπάνω ανάγκη που εξωτερίκευσε ο Έλληνας τεχνικός τον περασμένο Αύγουστο στα Χάνια του Πηλίου βρίσκει εφαρμογή σε ορισμένες από τις κινήσεις του χτισίματος της ομάδας της επόμενης μέρας.

Ο Αντρέ Σιμόες που έχει ήδη αποκτηθεί από την ΑΕΚ και θα ενσωματωθεί σε αυτή το προσεχές καλοκαίρι είναι περισσότερο 8άρι ωστόσο μπορεί να ανταπεξέλθει και σε άλλους ρόλους αφού στην καριέρα του έχει αγωνιστεί μέχρι και δεξί χαφ. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο ο οποίος είναι δεξί μπακ ωστόσο μπορεί να βοηθήσει και ως αμυντικός μέσος, αυξάνοντας τις επιλογές του προπονητή σε αγώνες ειδικών συνθηκών.

Πέραν από την ικανότητα του Ανδρεόπουλου να παίξει σε δύο θέσεις, είναι σημαντικό για την ΑΕΚ πως δίνει την ευκαιρία σε έναν ακόμα Έλληνα ποδοσφαιριστή προκειμένου να συμμετέχει στην επόμενη μέρα της και κηρύσσει την έναρξη του… παιδομαζώματος που θα τεθεί σε ισχύ τα επόμενα χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθεί η συμπλήρωση του παζλ της ΑΕΚ που έχει στο μυαλό του ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK