Η Αϊντχόφεν σπάει όλα τα ρεκόρ με πρωταγωνιστή Αργεντίνο γκολκίπερ που πήρε... τσάμπα

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία του Γουόλτερ Μπενίτες με τη φανέλα της Αϊντχόφεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο οδηγώντας την ομάδα του στην κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος με το απόλυτο 9/9.

Η Αϊντχόφεν σπάει όλα τα ρεκόρ με πρωταγωνιστή Αργεντίνο γκολκίπερ που πήρε... τσάμπα
Ο Γουόλτερ Μπενίτες με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Εξαιρετική είναι η πορεία της Αϊντχόφεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο ολλανδικό πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να κάνει το απόλυτο 9 στα 9 στη διοργάνωση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της εξαιρετικής πορείας είναι ο τερματοφύλακας της ομάδας, Γουόλτερ Μπενίτες, ο οποίος έχει καταφέρει να δεχτεί μόλις 3 γκολ μέχρι στιγμής στη χρονιά.

Ο 30χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 ως ελεύθερος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Νις η οποία είναι και η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη το 2016 από την Κίλμες της Αργεντινής.

Μάλιστα, ο Μπενίτες, παρά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα το ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής, εκεί όπου βέβαια βρίσκονται όλοι στη "σκιά" του Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος έχει να δεχθεί γκολ από το...2022.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου τερματοφύλακα με την Αϊντχόφεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2025, με την ολλανδική ομάδα να θέλει να σκοπεύει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του καθώς οι μνηστήρες για την περίπτωσή του αναμένεται να είναι αρκετοί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Πάπου Γκόμες "πίκαρε" τον Μουρίνιο για τον χαμένο τελικό και ο Special One τον ειρωνεύτηκε για την υπόθεση ντόπινγκ

Μπαρτσελόνα: Πούλησε και επίσημα παίκτη της στην Serie B, με πόσα χρήματα μπορεί να τον ξανακάνει δικό της

Μπαρτσελόνα: 17χρονο wonderkid της Μασία έδωσε τη νίκη 23 δευτ. μετά το ντεμπούτο του

News 24/7

24MEDIA NETWORK