Η Άιντραχτ έκανε το "μπαμ" και παίρνει τον επιθετικό της Παρί που ψάχνει την αναγέννηση

Η Παρί δαπάνησε 28,5 εκατ. ευρώ για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας. Το πρότζεκτ δεν βγήκε και η Άιντραχτ άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Η Άιντραχτ έκανε το "μπαμ" και παίρνει τον επιθετικό της Παρί που ψάχνει την αναγέννηση
Ο Ούγκο Εκιτικέ AP

Ευθύς εξ αρχής η υπόθεση του Ούγκο Εκιτικέ ήταν δύσκολη, αλλά με τη συμβολή του ποδοσφαιριστή και την καλή διάθεση της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Γάλλος φορ θα ψάξει την αναγέννηση της καριέρας του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Γερμανοί είχαν πάρει τον παίκτη από τους Γάλλους ως δανεικό και εν τέλει τον έκαναν δικό τους ενεργοποιώντας τη ρήτρα των 16.000.000 ευρώ, ενώ τον έχουν δέσει ήδη με συμβόλαιο έως το 2029. Ο 21χρονος είχε κοστίσει στην Παρί 28,5 εκατ. ευρώ, όμως, ποτέ δεν βρήκε θέση για να παίξει στην πρωτεύουσα.

Αγωνιστικά ο Εκιτικέ κινείται χαμηλά καθώς έχει 10 συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα με ένα γκολ και μία ασίστ. Βέβαια, αυτό δεν απασχολεί τον Άιντραχτ η οποία έχει πίστη στο πρότζεκτ κι έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσει η άποκτησή του και επί της ουσίας ο 21χρονος να πάρει τη θέση του συμπατριώτη του Ράνταλ Κόλο Μουανί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK