Η Αλ Χιλάλ έφτιαξε φανέλα στον Giannis και αυτός απάντησε με... Νεϊμάρ

Φανέλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτιαξε η Αλ Χιλάλ λίγες ημέρες μετά από την επιθυμία του Giannis να "αντικαταστήσει" τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) gestures during the first half of an NBA basketball game against the Washington Wizards, Tuesday, April 4, 2023, in Washington. (AP Photo/Jess Rapfogel)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τη φανέλα των Μπακς AP

Φανέλα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτιαξε η Αλ Χιλάλ μετά από το δημόσιο κάλεσμα του Greek Freak.

Συγκεκριμένα, ο Giannis το προηγούμενο διάστημα έκανε ένα tweet στο οποίο ζητούσε από την Αλ Χιλάλ να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του καθώς μοιάζει με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο λόγος ήταν η αστρονομική πρόταση ύψους 700.000.000 ευρώ που κατέθεσε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για την αγορά του Γάλλου σταρ της Παρί, στην οποία ο Εμπαπέ έδωσε αρνητική απάντηση.

Η Αλ Χιλάλ δεν άφησε το επικό tweet του Αντετοκούνμπο ασχολιάστο και θέλησε μάλιστα να το πάει ένα βήμα παραπέρα φτιάχνοντας μία φανέλα με το νούμερο "34".

Ο Giannis δεν το άφησε ούτε αυτό αναπάντητο. Έτσι ανήρτησε μία φωτογραφία μαζί με το νέο μεγάλο αστέρι της Αλ Χιλάλ, τον Νεϊμάρ, στην οποία έγραφε πως οι δύο τους σχηματίζουν το καλύτερο δίδυμο στη Σαουδική Αραβία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Φέλιξ επηρεάστηκε από τα γιουχαρίσματα και πήρε μεγάλη απόφαση

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Πεπ διάλεξε τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, δεν ανάβει το πράσινο φως η ομάδα του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK