Ο Φέλιξ επηρεάστηκε από τα γιουχαρίσματα και πήρε μεγάλη απόφαση

Την επιθυμία του να λύσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Ζοάο Φέλιξ

Portugal's Joao Felix, left, celebrates after scoring his sides second goal during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Ζοάο Φέλιξ πραγματοποίησε καλό Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Έντονες αποδοκιμασίες γνώρισε ο Ζοάο Φέλιξ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Γρανάδα για την La Liga.

Ο νεαρός Πορτογάλος επιθετικός έχει ξεκαθαρίσει στους ιθύνοντες των Ροχιμπλάνκος πως θέλει να πάρει μεταγραφή σε κάποια άλλη ομάδα, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται στις προτεραιότητές του.

Αυτή η επιθυμία σε συνδυασμό με τις σχέσεις του με τον Σιμεόνε τον κάνουν "ανεπιθύμητο" για την κερκίδα κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο Φέλιξ με αποτέλεσμα να θέλει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα.

Ο Φέλιξ γνωρίζει πως καμία ομάδα δεν πρόκειται να καταβάλει τα 80-90 εκατομμύρια που ζητάει η Ατλέτικο για την παραχώρησή του γι αυτό και φέρεται να ζήτησε την άμεση λύση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Πορτογάλου με την Ατλέτικο λήγει το καλοκαίρι του 2027, ενώ η ισπανική ομάδα δεν είναι θετική ούτε στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο Πεπ διάλεξε τον αντικαταστάτη του Ντε Μπρόινε, δεν ανάβει το πράσινο φως η ομάδα του παίκτη

Τότεναμ: Τα "σπιρούνια" φέρνουν στο επιτελείο τους ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK