Οι αμφιλεγόμενες επιστροφές επιθετικών στην Γιουνάιτεντ είναι κοντά

Ο Τζιμ Ράντκλιφ το σκέφτεται, ωστόσο αυτή τη στιγμή κρατά στάση αναμονής

Jim Ratcliffe, the founder of the INEOS Chemicals company, waits for the start of Marathon runner Eliud Kipchoge from Kenya at the INEOS 1:59 Challenge attempt to run a sub two-hour marathon in Vienna, Austria, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Ronald Zak)
Jim Ratcliffe, the founder of the INEOS Chemicals company, waits for the start of Marathon runner Eliud Kipchoge from Kenya at the INEOS 1:59 Challenge attempt to run a sub two-hour marathon in Vienna, Austria, Saturday, Oct. 12, 2019. (AP Photo/Ronald Zak) AP

Η Γιουνάιτεντ, πέρα από τα θέματα μεταγραφών, ενδεχομένως και το θέμα προπονητή, έχει να ασχοληθεί το καλοκαίρι και με την διαχείριση ειδικών περιπτώσεων. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποιο θα είναι το μέλλον των ποδοσφαιριστών που ακόμη ανήκουν στον σύλλογο.

Από τη μία πλευρά, είναι ο Τζέιντον Σάντσο ο οποίος θα ήθελε να παραμείνει εκτός Μάντσεστερ και ιδανικά να ανανεωθεί ο δανεισμός του στη Ντόρτμουντ ή να αποκτηθεί μόνιμα με μεταγραφή. Οι Βεστφαλοί όμως δεν προτίθενται να δώσουν υψηλά ποσά για ποδοσφαιριστή. Οι απαιτήσεις της Γιουνάιτνετ για τον Άγγλο προκαλούν δισταγμό σε πολλές ομάδες και επομένως είναι πολύ πιθανό να επιτρέψει στο Μάντσεστερ, αλλά με τον όρο -από ότι φαίνεται- ο Τεν Χαχ να έχει αποχωρήσει.

Από την άλλη πλευρά είναι το θέμα του Μέισον Γκρίνγουντ. Ο νεαρός Άγγλος φορ ο οποίος δόθηκε δανεικός στη Χετάφε τον Σεπτέμβριο, δεν έχει αγωνιστεί με τη Γιουνάιτεντ από τότε που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, αφού συνελήφθη ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση τον Ιανουάριο του 2022. Όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν στη συνέχεια, αλλά οι "κόκκινοι διάβολοι" υπέδειξαν ότι ο πρώην Άγγλος είναι απίθανο να επιστρέψει στον σύλλογο.

Ο Γκρίνγουντ φέτος εντυπωσιάζει από τότε που ήρθε στη Χετάφε. Έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει δώσει άλλες πέντε ασίστ σε 21 συμμετοχές στη LaLiga για τον σύλλογο. Η εντυπωσιακή του φόρμα τον έχει συνδέσει ακόμη και με μια απίστευτη μετακίνηση στην Μπαρτσελόνα.

Ο Τζιμ Ράντκλιφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε αυτές τις δύο περιπτώσεις.

"Θα πάρουμε μια απόφαση”.

"Δεν ξέρω αν αυτός (ο Γκρίνγουντ) θα μπορούσε να έχει ακόμα μέλλον. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μιλήσω για την αρχή του πώς θα προσεγγίσουμε τέτοιες αποφάσεις. Είναι ο σωστός τύπος ποδοσφαιριστή; Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό; Είναι καλός άνθρωπος ή όχι”;

"Είναι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το ποδόσφαιρο. Έτσι, η απάντηση είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Δεν υπάρχει καμία απόφαση που να έχει ληφθεί. Είναι προφανώς δανεικός, αλλά δεν είναι ο μόνος. Έχουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές με τους οποίους πρέπει να ασχοληθούμε και για τους οποίους πρέπει να πάρουμε μια απόφαση - οπότε θα το κάνουμε”.

"Η διαδικασία θα είναι - να κατανοήσουμε τα γεγονότα και όχι τον ενθουσιασμό και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε μια δίκαιη απόφαση με βάση τις αξίες - που είναι βασικά αν είναι καλό παιδί ή όχι. Θα μπορούσε να παίξει ειλικρινά καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήμασταν άνετοι με αυτό και οι οπαδοί θα ήταν άνετοι με αυτό”;

"Μπορώ να μιλήσω για την αρχή. Η αρχή είναι το σημαντικότερο, διότι θα έχουμε άλλα θέματα στη συνέχεια. Έχεις να κάνεις με νέους ανθρώπους που δεν έχουν μεγαλώσει πάντα κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, που έχουν πολλά χρήματα και δεν έχουν πάντα την καθοδήγηση που θα έπρεπε να έχουν”. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όταν έχουμε τέτοια ζητήματα είναι να κατανοήσουμε τις πραγματικές επιπτώσεις, όχι τον ενθουσιασμό”.

"Στη συνέχεια, πρέπει να λάβουμε μια δίκαιη απόφαση υπό το πρίσμα των αξιών του συλλόγου. Αυτό πρέπει να κάνουμε και έτσι θα το αντιμετωπίσουμε".

Διαβάστε περισσότερα

Τέλος στο αιώνιο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και η τεχνητή νοημοσύνη δίνει τη λύση;

Ποιος θα καλύψει το κενό του Σαλάχ αν φύγει;

News 24/7

24MEDIA NETWORK