Η Αργεντινή δεν είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο και η Γαλλία δεν είναι η δεύτερη

Ανανεώθηκε το ranking της FIFA και η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή δεν βρίσκεται στην 1η θέση. Ούτε η Γαλλία στην 2η.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μέσι συγκινημένος στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Βγήκε στο φως η ανανεωμένη λίστα της FIFA με τα ranking των εθνικών ομάδων. Η Αργεντινή που μόλις πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν βρίσκεται στην 1η θέση. Βάσει της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στην κορυφή κατατάσσεται η Βραζιλία. Η Σελεσάο κρατάει την πρωτιά από τις 31 Μαρτίου 2022.

Οι Βραζιλιάνοι έχουν μείνει πρώτοι σε πέντε ανανεώσεις της σχετικής λίστας. Η παρέα του Μέσι έφτασε την Αλμπισελέστε στην 2η θέση με την επιτυχία στο Κατάρ, ενώ οι δευτεραθλητής Γάλλοι είναι στην 3η θέση της κατάταξης. Τέταρτο είναι το Βέλγιο και την πεντάδα κλείνει η Αγγλία.

Όσον αφορά στη μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ 2022, δηλαδή το Μαρόκο, η ομάδα του Ρεγκραγκί είναι πλέον 11η, πίσω από τη 10η Ισπανία. Στη λίστα που είχε παρουσιάσει η FIFA στην προηγούμενη ανανέωση το Μαρόκο βρισκόταν στην 22η θέση.

Δείτε τη λίστα με τους πρώτους δέκα

Η Αργεντινή δεν είναι η πρώτη ομάδα στον κόσμο και η Γαλλία δεν είναι η δεύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας για οκτώ χρόνια

Μέσι: Το ναι μεν, αλλά με την Παρί και το νέο συμβόλαιο

Ρονάλντο: Ο παίκτης που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ, άλλαξε νούμερο

News 24/7

24MEDIA NETWORK