Η Ατλέτικο "δένει" με αστρονομική ρήτρα βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής

Σε συμφωνία με τον Ναουέλ Μολίνα για την επέκταση του συμβολαίου έχει έρθει η Ατλέτικο Μαδρίτης βάζοντάς του μάλιστα ρήτρα που φτάνει τα 100.000.000 ευρώ.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone walks after the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNAANDEZ

Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία της ομάδας και ταυτόχρονα βασικό στέλεχος της εθνικής Αργεντινής από το 2021 μέχρι και σήμερα κατάφερε να "δέσει", σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο λόγος για τον Νάουελ Μολίνα, με τον οποίο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, υπάρχει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου με ρήτρα αποδέσμευσης η οποία αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ.

Το deal έχει κλειδώσει από τον περασμένο Νοέμβριο και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα αργότερα μέσα στη σεζόν. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως πριν από μόλις ένα χρόνο Μολίνα και Ατλέτικο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027 μετά την αγορά του από την Ουντινέζε αντί 20.000.000 ευρώ.

Οι "ροχιμπλάνκος" όμως ήθελαν να επιβραβεύσουν τον παίκτη για την παρουσία του αλλά και να δυσκολέψουν το έργο των μνηστήρων για την απόκτησή του προχωρώντας σε αναπροσαρμογή των όρων του.

Ο 25χρονος μπακ της Ατλέτικο τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Με την εθνική Αργεντινής είναι 35 φορές διεθνής, όντας μάλιστα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πήρε φόρα η Παλμέιρας: Μετά τον Έντρικ πουλάει κι άλλο αστέρι της στην Ευρώπη

Ανατροπή στη Γιουνάιτεντ: Προχωρά στην ανανέωση των δύο φευγάτων που κόστισαν συνολικά 100 εκατ.

Το 2018 Μίλαν και Ατλέτικο τον χρυσοπλήρωσαν και πλέον παίζει Κροατία με μισθό 1 ευρώ ανά μήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK