Πήρε φόρα η Παλμέιρας: Μετά τον Έντρικ πουλάει κι άλλο αστέρι της στην Ευρώπη

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η πώληση του Κέβιν από την Παλμέιρας στην Σαχταρ Ντόνετσκ σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πήρε φόρα η Παλμέιρας: Μετά τον Έντρικ πουλάει κι άλλο αστέρι της στην Ευρώπη
Ο Κέβιν με τη φανέλα της Παλμέιρας AP

Κόντα στη μετακίνησή του στην Ευρώπη βρίσκεται άλλο ένα μεγάλο αστέρι της Παλμέιρας σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τον 21χρονο εξτρέμ Κέβιν ο οποίος, όπως αναφέρει ο Ιταλός, βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στην Ουκρανία για λογαριασμό της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Κέβιν τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε κυρίως για λογαριασμό της u20 της βραζιλιάνικης ομάδας αλλά έλαβε μέρος και σε 9 παιχνίδια με τους πρωταθλητές Βραζιλίας έχοντας στο ενεργητικό του 1 γκολ σε 9 συμμετοχές.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν είναι το πρώτο όνομα της Παλμέιρας που απασχολεί τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ καθώς την αρχή έκανε ο Έντρικ τον οποίο τελικά η Ρεάλ αγόρασε αντί ενός ποσού που μαζί με τα μπόνους φτάνει τα 60.000.000 ευρώ ενώ στη λίστα αρκετών ομάδων βρίσκεται και ο Γουίλιαν Εστεβάο ή Μεσίνιο όπως τον αποκαλούν στη Βραζιλία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το 2018 Μίλαν και Ατλέτικο τον χρυσοπλήρωσαν και πλέον παίζει Κροατία με μισθό 1 ευρώ ανά μήνα

Μίτσελ: Η Χιρόνα πετάει και ιστορική ομάδα του χτύπησε την πόρτα αλλά "έφαγε" άκυρο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ εισηγήθηκε την παραμονή του "αφεντικού" που άλλαξε τα δεδομένα

News 24/7

24MEDIA NETWORK