Η Μπαρτσελόνα πάει για το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του "νέου Μέσι"

Την κίνηση ματ με την απόκτηση του Κλαούντιο Ετσεβέρι είναι διατεθειμένη να κάνει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με μέσα από την Αργεντινή.

Argentina's Claudio Echeverri celebrates after scoring the second goal for his team during their FIFA U-17 World Cup quarterfinal soccer match against Brazil at Jakarta international Stadium in Jakarta, Indonesia, Friday, Nov. 24, 2023. (AP Photo/Achmad Ibrahim)
Χαμός με τον Κλαούντιο Ετσεβέρι AP PHOTO/ACHMAD IBRAHIM

Τον "νέο Μέσι" θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η Μπαρτσελόνα καθώς, σύμφωνα με μέσα από την Αργεντινή, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του wonderkid από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, Κλαούντιο Ετσεβέρι.

Ο 17χρονος Αργεντίνος αποτελεί το νέο μεγάλο πρότζεκτ στου αργεντίνικου ποδοσφαίρου με τους μπλαουγκράνα να θέλουν να προλάβουν τους υπόλοιπους μνηστήρες και να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του.

Η ρήτρα που έχει βάλει η Ρίβερ Πλέιτ στον Ετσεβέρι κυμαίνεται στα 25.000.000, με την Μπάρτσα να φέρεται διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό ακόμα μεγαλύτερο-οι Αργεντίνοι μιλούν για 30.000.000 ευρώ- προκειμένου να εισπράξουν τη θετική απάντηση της Ρίβερ.

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε και την Μάντσεστερ Σίτι να έχει στα ράνταρ της τον παίκτη καθώς μετά την απόκτηση του Χούλιαν Άλβαρες έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Ρίβερ και τσεκάρει όλα τα μεγάλα ταλέντα της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λειψία δίνει σε "δική" της ομάδα κορυφαίο της επιθετικό που κάποτε απασχόλησε την Μπάγερν

Αρθούρ Βερμέιρεν: Το wonderkid της Αντβέρπ που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ευρώπη

Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ κατέρριψε κι άλλο ιστορικό ρεκόρ στο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK