Η Λειψία δίνει σε "δική" της ομάδα κορυφαίο της επιθετικό που κάποτε απασχόλησε την Μπάγερν

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Εμίλ Φόρσμπεργκ στην Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς από τη Λειψία, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Η Λειψία δίνει σε "δική" της ομάδα κορυφαίο της επιθετικό που κάποτε απασχόλησε την Μπάγερν
Ο Έμιλ Φόρσμπεργκ με τη φανέλα της Λειψίας AP

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να αποχωρήσει από τη Λειψία έπειτα από μία 8ετια στην ομάδα ο Έμιλ Φόρσμπεργκ καθώς και οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία με την Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Το deal αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με τη δυνατότητα να επεκταθεί για ακόμα ένα χρόνο σε περίπτωση που το επιθυμούν οι δύο πλευρές, με τον Φόρσμπεργκ να παραμένει στον στενό κύκλο της Λειψίας καθώς ο σύλλογος από το MLS ανήκει στην Ρεντ Μπουλ κάτι που ισχύει και με τη Λειψία.

Ο Φόρσμπεργκ αποτελούσε επί χρόνια μία από τις επιθετικές σταθερές της γερμανικής ομάδας ενώ τη φετινή χρονιά μπορεί να έχει καταγράψει 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αλλά οι περισσότερες εξ αυτών είναι ως αλλαγή. Στο ενεργητικό του έχει 3 γκολ και 1 ασίστ.

Μάλιστα, τα προηγούμενα καλοκαίρια όταν και βρισκόταν στο πικ της καριέρας του, ο Φόρσμπεργκ αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Μπάγερν Μονάχου χωρίς όμως το deal να προχωρήσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκριεζμάν οργιάζει με την Ατλέτικο και πέταξε σπόντα για το μέλλον του

Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ κατέρριψε κι άλλο ιστορικό ρεκόρ στο Champions League

Αρθούρ Βερμέιρεν: Το wonderkid της Αντβέρπ που έχει αναστατώσει ολόκληρη την Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK