Η Ατλέτικο βρήκε τον δικό της Εμπαπέ, ο Ζοάο Φέλιξ άρχισε τα ίδια με τον Γάλλο

Τάσεις φυγής παρουσιάζει ο Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο εξαιτίας του Ντιέγκο Σιμεόνε που δεν τον χρησιμοποιεί στη βασική ενδεκάδα.

FILE - Atletico Madrid's head coach Diego Simeone, right, talks to Joao Felix during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Sociedad at the Estadio Wanda Metropolitano in Madrid, on Oct. 24, 2021. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
O Φέλιξ με τον προπονητή του Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ, FILE

Σίριαλ Εμπαπέ, τώρα και σίριαλ Ζοάο Φέλιξ καθώς ο Πορτογάλος άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης σκέφτεται να αποχωρήσει από το ισπανικό κλαμπ τον Ιανουάριο, όπως δηλαδή και ο Γάλλος σταρ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η μεταγραφή που κόστισε στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας πάνω από 100.000.000 ευρώ φαίνεται δυσαρεστημένος από τον τρόπο που τον διαχειρίζεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του κάθεται στον πάγκο και μπαίνει ως αλλαγή, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή COPE, είναι απογοητευμένος γιατί πιστεύει πως ο Σιμεόνε θα συνεχίσει να τον χρησιμοποιεί έτσι και από τον Ιανουάριο, οπότε θέλει να φύγει μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το δημοσίευμα του COPE

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Φέλιξ στα 11 εφετινά του ματς ήταν βασικός στα επτά και έκατσε με τους αναπληρωματικούς στα τελευταία τρία.

Μάλιστα, στο ματς της Τετάρτης (12/10) της Ατλέτικο με την Μπριζ όταν ο Ζοάο Φέλιξ κατάλαβε πως ο Τσόλο δεν θα τον χρησιμοποιήσει πέταξε τη σαλιάρα του εκνευρισμένος. Άλλωστε, λέγεται πως οι σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή δεν είναι και οι καλύτερες.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Ο ποδοσφαιριστής έκπληξη που ενέπνευσε τον Γεωργιανό παικταρά

Πρωταθλητής του UFC κάνει βόλτες με λιοντάρι στο Ντουμπάι

Η Ρεάλ λέει "adios" στον Εμπαπέ, δεν τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK