Η Ρεάλ λέει "adios" στον Εμπαπέ, δεν τον θέλει

Στην Ισπανία λένε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κλείσει την πόρτα στον Κιλιάν Εμπαπέ. Οι Μαδριλένοι παραμένουν, σύμφωνα με τους συμπατριώτες τους, στραβωμένοι από το καλοκαίρι.

President of Real Madrid Florentino Perez, left, speaks as he is flanked by Zinedine Zidane during a press conference in Madrid, Spain, Thursday, May 31, 2018. Zidane quit as Real Madrid coach on Thursday, less than a week after leading the team to its third straight Champions League title, saying the club needed a change in command. (AP Photo/Borja B. Hojas)
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Το σίριαλ Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται με καθημερινά επεισόδια να κρατούν σε αγωνία τους φαν τους Γάλλου επιθετικού, της Παρί, της Ρεάλ, αλλά και της Λίβερπουλ τώρα τελευταία. Για τη Μαδρίτη, πάντως, το El Chiringuito λέει ότι δεν είναι αισιόδοξα τα μηνύματα που έρχονται για τον σταρ του ποδοσφαίρου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν τον θέλει. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φλορεντίνο Πέρεθ. Αυτό μεταδόθηκε στην Ισπανία και στηρίζεται στο γεγονός πως το κλαμπ της Μαδρίτης έχει κλείσει την πόρτα στον 23χρονο όταν το καλοκαίρι αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Παρί αντί να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ λέει "adios" στον Εμπαπέ, δεν τον θέλει

Πρωταθλητής του UFC κάνει βόλτες με λιοντάρι στο Ντουμπάι

News 24/7

24MEDIA NETWORK