Κβαρατσχέλια: Ο ποδοσφαιριστής έκπληξη που ενέπνευσε τον Γεωργιανό παικταρά

Ο "Κβαραντόνα" κάνει πάταγο στην Νάπολι και σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ποιος ήταν ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής όταν άρχισε να κλωτσάει την μπάλα πιτσιρικάς στην Τιφλίδα.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia, left, celebrates after scoring his side's second goal with Victor Osimhen during a Serie A soccer match between Lazio and Napoli at Rome's Olympic Stadium, Saturday, Sept. 3, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο "Κβαραντόνα" κάνει πάταγο στην Νάπολι AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ποιότητα ο Κβαρατσχέλια ή "Κβαραντόνα" όπως τον αποκαλούν οι εκστασιασμένοι φίλαθλοι της Νάπολι όταν βλέπουν τον Γεωργιανό να κάνει πράγματα και θαύματα στο γήπεδο με τη φανέλα της ομάδας τους. Ακόμα και η επιλογή του ως προς τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή όταν άρχισε ο ίδιος να παίζει μπάλα μικρός στην Τιφλίδα είναι ψαγμένη και ποιοτική.

Real Madrid's Gonzalo Higuain from Argentina, back, celebrates with team mate Jose Maria Gutierrez 'Guti' after scoring a goal against Valencia during his La Liga soccer match at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Sunday, April 18, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Γκούτι για τους νεότερους που ίσως δεν τον ξέρουν ή δεν τον θυμούνται AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Σε συνέντευξή του στην Corriere dello Sport ο Γεωργιανός ρωτήθηκε αναφορικά με το είδωλό του στο ποδόσφαιρο. Ο Κβίτσα είπε στην αρχή Κριστιάνο Ρονάλντο και συμπλήρωσε "...το πρώτο μου είδωλο ήταν ο Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έπαιζα στους δρόμους της Τιφλίδας με τους φίλους μου, φορούσα μια λευκή μπλούζα και έγραφα στην πλάτη τ' όνομά του..."

Ασυνήθιστη αλλά δυνατή επιλογή, ειδικότερα για ένα παιδί που έχει γεννηθεί το 2001 και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στα χρόνια που το απόλυτο κουμάντο έκαναν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, σαρώνοντας τα πάντα σε κατακτήσεις συλλογικές και προσωπικές.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ατλέτικο βρήκε τον δικό της Εμπαπέ, ο Ζοάο Φέλιξ άρχισε τα ίδια με τον Γάλλο

Η Ρεάλ λέει "adios" στον Εμπαπέ, δεν τον θέλει

Τα πολλά χρήματα που πήρε η Μπενφίκα επειδή ο Κλοπ άρχισε τον Νούνιες

News 24/7

24MEDIA NETWORK