Η διαχείριση της πρώτης κρίσης…

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη λέει τα πάντα γύρω από το χθεσινό εναρκτήριο παιχνίδι του Ολυμπιακού στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μια σοκαριστική ισοπαλία με την ουραγό Δόξα Δράμας. Η απώλεια δύο βαθμών που ουσιαστικά ξαναδίνει στον Παναθηναϊκό το πάνω χέρι στη μάχη του τίτλου.

Η διαχείριση της πρώτης κρίσης…
INTIME SPORTS

Η αδιάφορη εμφάνιση

Και το κυριότερο; Η εμφάνιση. Η αδιάφορη εμφάνιση μιας ομάδας που λες και ξαφνικά ξέχασε το αυτονόητο. Ότι για να κατακτήσεις το πρωτάθλημα δεν μπορείς να «σνομπάρεις» κανέναν αντίπαλο… Αυτό το τελευταίο είναι που… πηγαίνει το μεσημέρι στον Ρέντη τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εν πολλοίς παρουσιάστηκε αδιάφορος, αδιάβαστος, νωθρός. Με τη «μύτη ψηλά»…

Η διαχείριση της πρώτης κρίσης…

Οι αδυναμίες κάτω από το χαλάκι

Φυσικά και στο ποδόσφαιρο υπάρχουν καλές βραδιές και κακές βραδιές. Υπάρχουν παιχνίδια που θα νικήσεις ή που δεν θα τα καταφέρεις. Που θα βρεις τον ρυθμό σου ή που δεν θα μπορέσεις να αναδείξεις τις ικανότητες σου στο χορτάρι.

Που μια κεφαλιά του Τζιμπούρ θα πάει δοκάρι και… έξω ή δοκάρι και μέσα, κρίνοντας ένα ολόκληρο αποτέλεσμα! Που το τελικό αποτέλεσμα θα κρύψει τις αδυναμίες κάτω από το… χαλάκι, ή που θα αναδείξει περισσότερες από όσες πραγματικά υπάρχουν.

Η διαχείριση της πρώτης κρίσης…
tzibour.jpg INTIME SPORTS

Οι βραδιές αγγαρείας

Για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό όμως, απαγορεύεται να υπάρχουν βραδιές αγγαρείας. Αυτό λοιπόν θέλει να το εξηγήσει προς τους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ότι απαιτεί να βλέπει από εκείνους την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Ανεξαρτήτως και αντιπάλου. Και δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο στην προσπάθεια του αυτή να μην μείνει μονάχα στα λόγια, αλλά να επιβάλλει και ένα σημαντικό χρηματικό πρόστιμο.

Η διαχείριση της πρώτης κρίσης…

Τα παράπονα...

Το κλίμα γενικά είναι βαρύ στο λιμάνι. Αναμενόμενα έπειτα από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα στο Καυτανζόγλειο. Υπάρχουν παράπονα από παίκτες και συμπεριφορές… Και περισσότερα επ' αυτού σήμερα. Στο μεσημέρι που θα δείξει πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν σκοπό να διαχειριστούν την πρώτη σοβαρή «κρίση» της σεζόν που διανύουμε για το αγωνιστικό τους τμήμα…

Διαβάστε ακόμη:

Εξαλλος ο Μαρινάκης πάει Ρέντη

Βαλβέρδε: "Κάναμε ένα βήμα πίσω"

Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK