Η εντυπωσιακή σύζυγος του Γκουντογκάν ξέχασε ήδη το Μάντσεστερ και απολαμβάνει την Βαρκελώνη

Πιο χαρούμενη από ποτέ είναι η σύζυγος του Ιλκάι Γκουντογκάν για τη μετακόμισή της οικογένειας στη Βαρκελώνη μετά τη μεταγραφή του Γερμανού στην Μπαρτσελόνα.

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Γκουντογκάν ξέχασε ήδη το Μάντσεστερ και απολαμβάνει την Βαρκελώνη
INSTAGRAM SCREENSHOT

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από 7 χρόνια παραμονής στην ομάδα πήρε ο Ιλκάι Γκουντογκάν, μετακομίζοντας μάλιστα στη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την DailyMail, τόσο ο Γκουντογκάν όσο και η εντυπωσιακή σύζυγός του, Σάρα, έχουν ενθουσιαστεί με την ζωή στην Βαρκελώνη σε όλα τα επίπεδα και νιώθουν δικαιωμένοι με την απόφαση τους να μετακομίσουν στην ισπανική πόλη.

Μάλιστα, η Σάρα Αρφαουί την περασμένη σεζόν είχε αναφερθεί τόσο στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Μάντσεστερ όσο και στην κακή ποιότητα φαγητού που υπάρχει στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης.

Η σύζυγος του Γερμανού μέσου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και δεν σταματά να μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμές από την καθημερινότητά της στην Βαρκελώνη, η οποία πλέον περιλαμβάνει και το λίγων μηνών παιδάκι που έφερε πρόσφατα στον κόσμο μαζί με τον μέσο της Μπαρτσελόνα.

Δείτε την σύζυγο του Ιλκάι Γκουντογκάν

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τριβεί τα χέρια του με το νέο νο9 των Μαδριλένων ο Πέρεθ, οι εντυπωσιακές επιδόσεις του

Μπάγερν: Έχασε και τον Ντε Λιχτ και έμεινε χωρίς... στόπερ

Ρόμα: Ο Τότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη του αγάπη, με έναν όρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK