Η ΕΠΟ στηρίζει Ρανιέρι και παίρνει μέτρα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές!

Η ΕΠΟ αναμένεται να πάρει μέτρα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και στηρίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τα έχει με το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών. Τι είπε ο Ιταλός στη συνάντηση με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΛΑΣ.

Η ΕΠΟ στηρίζει Ρανιέρι και παίρνει μέτρα με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές!

Η νέα ήττα της Εθνικής ομάδας, αυτή τη φορά από τη Β. Ιρλανδία και η γενικότερη κακή εικόνα που βγάζει στο γήπεδο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι πράγματα που απασχολούν την ΕΠΟ από το βράδυ της Τρίτης και μετά.

Το δεδομένο είναι ότι η ελληνική ομοσπονδία στηρίζει τον Ιταλό προπονητή άρα και τις επιλογές του, οπότε εύλογο είναι το ερώτημα: το ανάθεμα σε ποιον πέφτει; Προφανώς στους ποδοσφαιριστές.

Στη συνάντηση που είχε ο Ιταλός με τους ανθρώπους της ΕΠΟ την Τετάρτη τα είχε με το φιλότιμο των ποδοσφαιριστών που δεν έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό: "Περίμενα περισσότερο πάθος. Περίμενα να βγάλουν εγωισμό στο γήπεδο, να δείξουν τσαγανό" , έλεγε χαρακτηριστικά ο Ρανιέρι, ο οποίος τα είχε και με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που είχαν παράπονα όταν δεν έπαιζαν και όταν τελικά έπαιξαν δεν ήταν καλοί. Για ποιους χτυπά η καμπάνα προφανώς θα το διαπιστώσουμε στο επόμενο ματς των προκριματικών, αυτό με τα Νησιά Φαρόε στις 14 Νοεμβρίου.

Δεν αποκλείεται να δούμε πρωτοκλασάτα ονόματα, κάποιους από τους λεγόμενους "παλιούς" της Εθνικής να μην είναι στις κλήσεις του Ρανιέρι. Μπορεί να είναι ένα είδος τιμωρίας ή αναμονή μέχρι να αποκτήσουν την επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση, αυτή που θέλει ο Ιταλός για να βρίσκονται στην αποστολή της ελληνικής ομάδας.

Το θέμα είναι ότι η ΕΠΟ διαλέγει ξεκάθαρα στρατόπεδο. Στηρίζει την επιλογή της, δηλαδή τον Κλαούντιο Ρανιέρι, πιστεύει στο πλάνο του και αισιοδοξεί ότι θα το δει σύντομα στο χορτάρι και ρίχνει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές, αν όχι σε όλους τότε σίγουρα σε μία μερίδα εξ αυτών, για τα αρνητικά αποτελέσματα και την κακή εικόνα στα μέχρι τώρα παιχνίδια με Ρουμανία, Φινλανδία και Β. Ιρλανδία.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλιο Γιάννη Ντάλλα: Εθνική για λύπηση...

Σχόλιο Σταύρου Καραΐνδρου: Ρανιέρι, κοίτα τι έκανες

Σχόλιο Δημήτρη Κριτή: Μην τον διώξετε!

Σχόλιο Θέμη Καίσαρη: Γιατί φταίει ο Ρανιέρι

Ελλάδα-Βορείο Ιρλανδία 0-2

Αντί κριτικής των παικτών

Τοροσίδης: "Έχουμε χάσει την ταυτότητά μας"

Ρανιέρι: "Δική μου η ευθύνη"

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία για την Ελλάδα

Σαμαράς: "Πρέπει ν' αλλάξουμε νοοτροπία"

Σαλπιγγίδης: "Γροθιά στο μαχαίρι!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK