Η επτάρα της Λίβερπουλ στην Γιουνάιτεντ γέννησε την ιδέα του ελέους...

Ο Κολίνα σε δηλώσεις του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει συζήτηση για ένα είδος "ελέους" όταν ξεφεύγει το σκορ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp, right, gives instructions to Liverpool's Mohamed Salah during the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Κλοπ και Σαλάχ στο ίδιο καρέ AP PHOTO/JON SUPE

Ο αρχιδιαιτητής της FIFA, Κολίνα προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν με αφορμή την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ιστορικό 7-0. Ο Ιταλός ρέφερι σημείωσε πως ίσως στο μέλλον να εξεταστεί το ενδεχόμενο να μην δίνονται καθυστερήσεις όταν η διαφορά του σκορ είναι με Χ γκολ μεταξύ των δύο ομάδων.

Μάλιστα, ο Κολίνα έφερε ως παράδειγμα το Ισπανία - Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Εκεί, ο ρεφ είχε δώσει οκτώ λεπτά έξτρα χρόνο κι εκεί οι Ισπανοί διαμόρφωσαν το τελικό 7-0 κι αυτό το ένα γκολ θα μπορούσε να κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση για τη διαφορά στα τέρματα.

Ο κανόνας του ελέους, πάντως, υπάρχει στον αθλητισμό και εφαρμόζεται σε ερασιτεχνικούς αγώνες μπέιζμπολ. Ο Ιταλός, πάντως, δεν είπε κάτι δεδομένο αλλά την ιδέα που θα μπορούσε να συζητηθεί στο μέλλον από το αρμόδιο όργανο.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντεσάμπ μίλησε για τον Μπενζεμά και ο Καρίμ τον χαρακτήρισε κλόουν

Η Παρί ήθελε από τον Γενάρη τον Μαγκουάιρ με πάνω από 50 εκατ. ευρώ

Φιρμίνο: Αυτοπροτάθηκε σε κορυφαία ομάδα της Ευρώπης

News 24/7

24MEDIA NETWORK